Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Kasuf
(Erick Avari)




 Képek

 Faj:

Abydosiak

 Bolygó:

Abydos

 Epizódok, melyekben szerepelt:

Stargate (Csillagkapu) (Első felbukkanás)
2x09 Secrets (Szigorúan titkos)
3x10 Forever In A Day (Egy örökké tartó nap)
4x17 Absolute Power (Teljhatalom)

 Sorozatbeli szerepe:

A Csillagkapu filmben Kasuf az abydosiak vezetőjeként szívélyesen üdvözölte a csapat tagjait, akit Ré képviselőinek hittek. Lányát, Sha'urit Danielnek ajánlotta fel, fia, Skaara pedig O'Neillal haverkodott. Amikor Ré megtámadta a városát, akkor már megbánta, hogy befogadta a vendégeket. Végül a segítségükkel sikeres lázadást vezetett Ré ellen.

2x09 Secrets (Szigorúan titkos) című epizódban Sha’re / Amonet visszatért egy jó év után Abydosra és megszülte Apófisz gyermekét. Kasuf rejtette el Daniel segítségével a csecsemőt, hogy a Goa’uld Amonet írányításának visszanyerése után és se Hórusz, se Apófisz ne találhassa meg.

3x10 Forever In A Day (Egy örökké tartó nap) című epizódban Amonet gyermeke maitt megtámadta Abydos, ahol fogságba ejtette az ottaniakat. A CSK-1 kiszabadította a foglyokat, miközben Daniel Sha'rehoz ment. Sha're kézifegyverével Daniel életét veszélyeztette, ezért Teal'c megölte. Kasuf eltemette lányát a régi hagyományok szerint.

4x17 Absolute Power (Teljhatalom) című részben Kasuf a CSK-1 segítségét kérte, mert egy különös hangokat hallott, melyek a sivatagból jöttek. A CSK-1-gyel a helyszínre érve hirtelen egy hatalamas forgószél jött létre. Valójában a természeti jelenség nem volt más, mint Shifu, Amonet és Apófisz közös Harsesis gyermeke. Később Danielt arra szólította fel, hogy beszéljen Sha'reval.

6x22 Full Circle (A kör bezárul) című epizódban nem szerepelt, de megemlítették, hogy a gyerekeket és a nőket biztonságba próbálta helyezni Anúbisz támadása elől.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK