Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

1. A sorozat jogai külföldön

A Stargate, Stargate SG-1, StargateSG-1.com és a többi bejegyzett név a Sci-Fi Channel és az MGM/UA tulajdona. Ez az oldal szórakoztatás, informálás, és nem pénzszerzés céljából készült. A képek, filmek, hangok a Sci-Fi Channel és az MGM/UA tulajdona.

A fent említett digitális elemek az oldal indulása (1999-2000) óta non-profit módon kerülnek/kerültek közlésre, azaz a szerkesztők számára bevételi forrást nem nyújt/nyújtott.

2. A sorozat jogai Magyarországon

A sorozat magyarországi vetítési jogainak tulajdonosa a TV2 és az AXN SciFi.

3. Az Abydos Gate-n található képek, anyagok továbbközlése

Az "Abydos Gate" név a honlap tulajdonosának kizárólagos tulajdona.

Az Abydos Gate-n (továbbiakban: honlap) található anyagok, források, háttérképek és minden más fájl további felhasználása csak a webmester engedélyével lehetséges!

4. Hírek újraközlése

A honlapon található hírek újraközlése csak a szerző / fordító belegyezésével, az eredeti forrás (https://www.csillagkapu.hu/ - Abydos Gate) feltüntetésével lehetséges.

5. Abydos Gate Adatbázis

Az Adatbázis szerkezete, működése, a hozzá tartozó képanyag teljes mértékben az Abydos Gate Adatbázis szerkesztőgárda (Nagy Róbert, Nováki Ákos Tamás, Nyüsti Anikó, Radulovic Attila) eszmei tulajdonát képezi. Újraközlése még forrás feltüntetése mellett sem megengedett!

Ezen felül az adatbázisban szereplő képek jogainak kérdése megegyezik az 1. pontban leírtakkal.

6. A Csillagkapu.hu és aloldalainak felülete

A Csillagkapu.hu, Kepek.csillagkapu.hu, Mitologia.csillagkapu és a Felirat.csillagkapu.hu oldalak design-jainak eszmei és tényleges tulajdonosa Nádasdi Csilla. A design bárminemű újrafelhasználása TILOS!

7. Moderálási alapelvek

Habár Fórumunkban törekszünk a szólásszabadság biztosítására, moderálási elveink szerint fórumunkon nem kívánatos semmilyen hozzászólás vagy téma, amely sérti a jó ízlést, gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas, vagy ilyen témájú honlapokra mutató linket tartalmaz. Ennek megfelelően a nem elfogadott módon kritizáló hozzászólások és témák törlésre kerülnek.

Emellett az Abydos Gate nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért, mondanivalójáért sem.

8. Változtatások

A honlap készítői fenntartják a weboldal egészének szabad változatási jogát és a rájuk vonatkozó szerzői jogokat, valamint minden más, az oldalhoz fűződő jogukat.

Copyright, 2000- © Szeged, by Radu

 Az oldal története
 Magamról


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK