Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK


William Gereghty (Rendező)


William F. Gereghty több Csillagkapu epizódot rendezett, de ugyanígy közreműködött a Viper, The Sentinel, Kung Fu - The Legend Continues, Dead Man's Gun, Lifeline című sorozatokban. Nevéhez fűződik a Crying Freeman, a The Electric Horseman, és a Magyarországon is vetített Konvoj című film.


Andy Mikita (Rendező)


Anyd Mikita "Production Manager/Second Unit Director"-ként dolgozik a sorozatban. További filmjei: Stella, Two, Portairts Of a Killer. Ha többre is kíváncsi vagy, IMDB.com.


David Warry-Smith(Rendező)


David Warry-Smith rendezőként szerepelt a Two, Due South, North 60, The Outher Limits, Xena, Total Recall 2010, Kung Fu: The Legend Continues és a a Side Effects sorozatokban, valamint természetesen, a Stargate SG-1-ben.


Martin Wood (Rendező)


Pár Stargate SG-1 epizódot rendezett, és az ő keze van a Silk Stockings, Two, Jake and the Kid és Looking Beyond alkotásokban is. Díjnyertes dokumentumfilmjei: The Great Run Of China, If Trees Could Talk, és két epizód a kanadai dokumentumfilmsorozatból, a The Life and Times.


Heather E. Ash (Író)


Heather E. Ash leginkább a Hercules és Xena sorozatokhoz kapcsolható, de köze van a Pacific Blue-hoz is. A Northwestern Egyetemen televíziózást, rádiózást, valamint filmet tanult, és ő volt a nyertese az 1998-as Scriptwriters Network Carl Sauter Award-jának.

 Forgatási helyszínek
 Effektek és trükkök
 Kulisszatitkok
 Producerek


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK