Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Mit szeretnél csinálni az Abydos Gate-n?

képeket nézegetni Közel 10 ezer kép között válogathatsz! Képek a szereplőkről, az évadokról, a háttérmunkákról (díszletek, produkciós vázlatok, trükkök, animációk, stb.), találkozókról, csillagkapus termékekről.
» Abydos Gate Galéria »»
színészeket és karaktereket keresni Több ezer karakter, több száz bolygó és faj, jármű és sorozatbeli hiba egy helyen, kereszthivatkozásokkal összekapcsolva. Mindez több, mint 20 000 (!) képpel. A legnagyobb Csillagkapus adatbázis a neten, és ráadásul 100%-ig magyarul. Mire vársz még?
» Abydos Gate Adatbázis - Bolygók »»
» Abydos Gate Adatbázis - Fajok »»
» Abydos Gate Adatbázis - Karakterek »»
» Abydos Gate Adatbázis - Járművek »»
» Abydos Gate Adatbázis - Hibák »»
» Abydos Gate Adatbázis - DVD-k »»
» Abydos Gate Adatbázis - Kiadványok »»
fórumozni Eszedbe jutott egy ötlet? Esetleg szeretnél kérdezni valamit egy összetartó, viszont mindig új tagokkal bővülő közösségtől? Tedd meg!
» Abydos Gate Fórum »»
Stargate: Universe -ről olvasgatni A legújabb Csillagkapu sorozattal kapcsolatban az Abydos Gate Universe aloldalán találsz információkat.
» Abydos Gate - Stargate: Universe »»
Csillagkapu: Atlantiszról olvasgatni További információkat az Abydos Gate Atlantiszos aloldalán találhatsz a Csillagkapu első spin-off sorozatáról, az Atlantiszról.
» Abydos Gate - Csillagkapu: Atlantisz »»
a csillagkapu mitológiájáról olvasgatni Azt hiszed, hogy Apófisz egy kitalált név? Olvass bele a (nem csak) Csillagkaput érintő egyiptomi, germán, skandináv, görög, indián illetve kelta mitológiába, ismerd meg az isteneket!
» Abydos Gate Mitológia »»
epizódokat letölteni Az Abydos Gate-n nem tudsz letölteni teljes CSK / Atlantisz epizódokat, viszont tudunk egy kis támpontot adni:
» Abydos Gate HOGYAN »»
feliratot letölteni Felirat? Csillagkapuhoz? Magyarul? Esetleg más nyelven? Közel 3000 darab felirat közül válogathatsz, melyek között nem csak az epizódokhoz, hanem a DVD extrákhoz és minden máshoz is találsz feliratot.
» Abydos Gate Feliratok »»
híreket olvasgatni Évek óta, friss csillagkapus hírek napi rendszerességgel.
» Hírek »»
a készülő játékról hallani A készülő Stargate: Worlds című játékról mindent megtalálsz, ami kellhet: hírek, képek, videók.
» Abydos Gate - Stargate: Worlds »»
játszani Jó a memóriád? Mennyire emlékszel egy-egy idézetre a sorozatokból? Próbáld ki magad!
» Idézetfelismerő játék »»
valami mást Mindent nem tudunk előre felsorolni. A többit neked kell megtalálnod. Jó szórakozást!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK