Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Megjelent itthon két Atlantisz regény!


 Szerző: Platschu Kategória: Általános Dátum: 2007.06.22


Minket is váratlanul ért a hír, hogy az M. & C. Kft. kiadta A felemelkedés (Rising) és Az Ereklyetartó (Reliquary) címû Atlantisz regényeket.

Rövid leírások:

A felemelkedés

Atlantisz elsüllyedt, de most újra felemelkedik... Szörnyû titkot õriznek a világ hatalmasságai. Nem vagyunk egyedül! Az idegenek már többször is itt jártak a Földön. A Csillagkapu Parancsnokság harcosai és tudósai eddig sikerrel verték vissza az õsi gonosz támadásait. Ám most változhat a helyzet… Az antarktiszi örök jég alatt felfedezték az Õsök egyik elhagyott bázisát. A mûködõ Csillagkapun át pedig nemcsak a közeli csillagokra lehet eljutni, hanem a távoli Pegazus galaxisba is. Onnan azonban nincsen visszatérés… A Parancsnokság új kutatócsoportot küld át a Csillagkapun. Amikor megérkeznek az Õsök elhagyott városába, sikerül bebizonyítaniuk, hogy Atlantisz elveszett városát találták meg. Azonban a város az idegen bolygó tengerfenekén nyugszik, és katasztrofális árvíz fenyegeti. Hacsak nem sikerül idõben kiemelni onnan. Ám ehhez energia kell. Rettenetesen sok energia. A helyzet egyre romlik, mert a felfedezõk egy új ellenséggel, a lidércekkel találják szemben magukat. A szörnyetegek az emberekbõl kiszívott életerõvel táplálkoznak, és el akarják pusztítani Atlantiszt. A Csillagkapu Atlantisz az ismert TV-sorozat, a Csillagkapu SG-1 izgalmas új mellék-sorozata. A Felemelkedés alapjául a sorozat elsõ része szolgált. Az exkluzív történetben olyan jeleneteket és párbeszédeket találunk, amelyek kimaradtak a tévébõl. A kötetet a sorozatból vett képek illusztrálják.

Az ereklyetartó

A tudás hatalom, a tudatlanság halál… Az Atlantiszon rekedt földi expedíció egy kisebb osztagot küld ki John Sheppard õrnagy és Dr. Rodney McKay vezetésével, hogy megvizsgálja az Õsök egyik elfelejtett városát. Mindenki abban reménykedik, hogy csodálatos kincsek és izgalmas felfedezések várnak majd rájuk. Felfedezésekben nem is lesz hiány, ám ezek inkább rettenetesek, mint csodálatosak. Mintha csak egy félelmetes kísértetkastély halálos csapdája zárulna lépésrõl lépésre a felfedezõk köré. Az elfelejtett világ tárházában nem csak az õsi technológia értékes szerkezetei rejtõznek, hanem különös, félelmetes, érthetetlen lények is. Elképzelhetetlenül nehéz feladat vár Sheppard õrnagyra, amikor rájön, hogy nem számíthat saját csapata tagjaira. A falak suttogása, az erõsödõ gonosz befolyás mintha csak elõhozná a rosszat az emberekbõl. A város sötét szívében pedig valami felébred… A felfedezõknek nem csak egy õsi ellenséggel kell megküzdeniük, de azt is meg kell akadályozniuk, hogy ez a sötét erõ õket használja fel Atlantisz elpusztítására. Sheppard õrnagynak pedig minden erejére szüksége van ahhoz, hogy emberi lény maradhasson. Brad Wrigth és Robert C. Cooper nagysikerû tévésorozata alapján.

Hossz: 232, illetve 328 oldal
Kötés: Puhafedeles
A kötetek ára : 1990 Ft, de interneten keresztüli rendelésnél kedvezményeket kaphattok

Egyelõre nincs információnk arról, hogy további regények kiadását is tervezik-e.




Ezt a hírt már 4504 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

AG Hír - SG Regények összefoglaló 1 - Időrendi áttekintés
AG Hír - SG Regények összefoglaló 2 - Rövid leírások
AG Fórum - SG könyvek
Kiadó hivatalos oldala (nem tartalmazza még a regényeket)


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK