Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Master Replicas 6 új hajót fog kiadni


 Szerző: Platschu Kategória: Merchandise Dátum: 2023.08.16


 Ahogyan az sejthető volt, az EagleMoss bedőlése után a Master Replicas kiadó csapott le az SG hajók kiadásának licenszére. Megörökölték az EagleMoss hajók gyártási sablonjait és öntőformáit is, így a korábbi modellekből is lesz utángyártás. A GateWorld oldal értesülései szerint filmes kellékeket, figurákat és játékokat is ki fognak árulni.

Az EagleMoss eredetileg 10 hajómodellt tervezett, de a csőd miatt már a negyedik és ötödik hajót is az MR fogja értékesíteni. Úgy néz ki a maradék öt is hozzájuk került. Az új hajók kb. 3 havonta érkeznek majd. Lesznek limitált kiadású, nagyméretű vagy aranyozott modellek is találkozók vagy gyűjtői klubok számára, ahogyan ezt az ST hajók esetében is történt. Magát a csillagkaput is tervezik kiadni. Ugyanakkor szimpatikus nyilatkozatot tett a cég vezetője, hogy nem méregdrága és emiatt elérhetetlen, hanem ár-minőség arányban megfizethető terméket akarnak forgalmazni.

2023. szeptember 7. - 1500 darab Daedalus hajó kerül újból piacra, amelyeknek az első kiadásos ára megsokszorozta magát a gyűjtők között

2023. november - MR/EM #5 Prometheus (X-303)

2024.-ben jönni fog :

- Puddler Jumper (Pocsolyaugró)

- Beliskner (Thor hajója)

- Wraith dart (Lidérc vadászhajó)

- Destiny (Végzet)

- Destiny Shuttle (Végzet sikló)

 

Szóval ígéretesnek néz ki a jövő, ha ez a tőkeerős cég fogja tudni tartani a gyártási ütemtervet. Az interjú alapján nagyon bizakodóak és rajongótábor barát a hozzáállásuk is, így remélhetőleg az SG merchandise ezen ága évekre biztosítva lesz.





Ezt a hírt már 643 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

Master Replicas oldal
GW cikk - Assemnle the fleet


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK