Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Master Replicas (Eaglemoss) #4 F-302


 Szerző: Platschu Kategória: Merchandise Dátum: 2023.07.18


Az eddig három Stargate hajómodellt kiadó Eaglemoss cég ugyan likviditási problémák miatt csődöt jelentett, ám úgy tűnik a negyedik hajójukat, az F-302 repülőt immáron a Master Replica nevű cég fogja kiadni. Twitteren több dátum is szerepelt, de a GateWorld értésülései szerint július 28.-án fogják elkezdeni árulni.

Egy korábbi interjúból kiderült, hogy eredetileg az Eaglemoss 10 különböző hajót adtak volna ki. A Daedalus, a Ha'tak csatahajó és a Death Glider (Halálsikló) mellett már előkészületben volt az F-302, amiből egy jelentős adagot le is gyártottak és a jogi herce-hurca miatt egy raktárban pihent. Elvileg pletykáltak még ki nem adott Prometheus hajóról is, ami lehet az ötödik megvásárolható SG hajó lesz. Az eladási mutatókat látva valószínűleg az új cégnek ehhez meg kell állapodnia az MGM-mel, aztán a munka lehet így folytatódhat, ha egymással is sikerül megegyezniük.

A GateWorld oldalon van egy hosszabb beszélgetés is Ben Robinsonnal, aki az Eaglemoss egyik vezető termékfejlesztője illetve producere volt. Ő mesélt ott arról, hogy milyen eladhatósági szempontok alapján kellett a hajókat kiválasztani illetve hogyan érte őket a bezárás. Még a csillagkapu modell megalkotásával is kísérleteztek, de nem voltak elegedettek a minőséggel.

.





Ezt a hírt már 462 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

Master replicas weboldal
GW cikk - Master Replicas Reveals Stargate’s Rumored F-302 Model
GW cikk - Revealed: What Eaglemoss Had Planned For Stargate Ships


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK