Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Felfedik a Csillagkapu programot


 Szerző: Platschu Kategória: Általános Dátum: 2022.01.25


 Brad Wright egy tavaly novemberi interjúban arról beszélt a SyFy Wire oldalnak, hogy mit tervez a negyedik szériában. 

Azt említette az interjúban, hogy itt lenne az ideje, hogy a világ megtudja a Csillagkapu Program létét akármi is lesz rá a reakció. Nem tarthatjuk távol a világtól azokat a technológiákat egy olyan korban, ahol használhatnánk ezeket a klímaváltozás vagy a világjárvány jelentette valós veszély esetén. A világnak meg kell tudni. A titoknak ki kell derülnie azután, amit 11-12 év alatt elértünk.

 

Ha belegondoltok, akkor a sorozatok világában volt itt már Apófisz hajóinak támadása, fekete lyukhoz csatlakozás, Thor hajójának elégése, menekülő vagy éppen hódító űrlények, bolygón átzuhanó meteor, felrobbanó második csillagkapu, lezuhant Ha'tak, antarktiszi és Föld körüli csaták Anubisz ellen, Replikátor dezintergráló hullám, Ori vírus, sok-sok al'keshen érkező Ba'ál, elteleportált felhőkarcoló, SzuperKaptár, hazatérő Atlantisz, Lucian washingtoni támadás, hogy csak a legfontosabb fedősztorikat igénylő eseményeket említsem. Mellette viszont megszereztük az Ősök és az Asgardok adatbázisát, amivel hatalmas és ütőképes űrflottát sikerült építenie hőseinknek a védekezéshez.

 

A harmadik DVD film munkacíme Stargate : Revolution néven futott, amit egy Jack centrikus történetnek harangoztak be. Aztán a DVD piac bedőlt és az MGM csődközeli állapota miatt végül soha nem forgatták le, ahogyan a tervezett Atlantisz filmet sem. 





Ezt a hírt már 1725 alkalommal olvasták.



 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK