Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Stargate Timekeepers gameplay


 Szerző: Platschu Kategória: Merchandise Dátum: 2022.01.25


Játékmenet videót osztottak meg a CreativeForge Games játékfejlesztő és a Slitherine kiadó most készülő Stargate : Timekeepers játékhoz. A történet egy része is ismert lett, így kisebb spoilerek következnek.

A lopakodós-kommandós játék története a 7. évad végén fog kezdődni, mert már az első pálya az antarktiszi csata helyszínére vezet miatt. Egy teljesen új csapatot fog a történet követni, akik 14 pályán keresztül számos ismert világba ellátogatnak. Eljuthatunk többek közt a Hak'tylra is, amely a Moloc ellen lázadó női Jaffák bolygója volt. De felbukkannak majd az Unasok is, akikre szükség lesz a Dolus nevű új Goa'uld Rendszerúr elleni szövetségben. A cselekménynek többféle kimenetele lehet a megszerzett technológiáknak köszönhetően, amit időutazással meg tudunk majd változtatni. Új hőseink Eva McCain parancsnok (közelharc, lőfegyverek),  Max Bolton (mesterlövész), Sam Watson (idegen technológia szakértő), Derreck Harper (drónvezérlő), A'ta (lázadó Jaffa tolvaj) és egy Xugga nevű Unas lesznek.

 

A játékmenet videóban eddig két pályát mutattak meg, amelyről Darren Sumner (GateWorld) is készített egy remek elemző videót. További képeket jezhettek meg a játék Steam oldalán is. Elvileg nyárra ígérik a megjelenést a tavaszi béta tesztek után.





Ezt a hírt már 818 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

GW cikk - Stargate : Timekeepers First Gameplay Footage Revealed
GW youtube videó - Timekeepers gameplay reveal
Steam -Stargate : Timekeepers


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK