Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Warren őrmester / őrnagy
(Colin Lawrence)




 Képek

 Faj:

Tauri

 Bolygó:

Föld

 Epizódok, melyekben szerepelt:

1x01 Children Of The Gods (Istenek gyermekei) (Első felbukkanás)
2x03 Prisoners (Világok gyilkosa)
3x14 Foothold (Invázió)

 Sorozatbeli szerepe:

1x01 Children Of The Gods (Istenek gyermekei) című részben a Kawalsky őrnagy által vezetett CSK-2 tagja. A chulaki expedició során a kapu őrzése volt a feladatuk és ezért sátorban töltöttek el egy éjszakát. Warren őrmester lőtte ki rakétával a Jackéket üldöző halálsiklót. Figyelték a dombról a Jaffa testőrség mozgását az erdőben és részt vett a tűzharcban is.

2x03 Prisoners (Világok gyilkosa) című epizódban Warren őrnagy a CSK-3-mal az eltűnt CSK-1 után indult a P3X-775 bolygóra, de nem találták meg őket. Miután Kovacek őrnagy a Taldornál járt Hammond tábornok és Warren őrnagy előtt beszámolt a hallottakról. Warren őrnagy vissza akart térni csapatával P3X-775-re, de Hammond tábornok nem értett vele egyet. Másnap a P2A-509 bolygóra ment a CSK-3, ahol a megszökött CSK-1-gyel és Lineaval találkozott. Segítségükkel jutottak vissza a Földre. A P2A-509 bolygón később rátalált csapatával Simianra, aki ugyancsak megszökött Hadante börtönbolygóról. Miután rátalált, Hammond tábornokhoz vitte, ahol Simian fontos információkat mondott el Linea múltjáról.

3x14 Foothold (Invázió) című epizódban a liftben várta a küldetésről visszaérkező CSK-1-t. Az orvosi osztályra vitte őket. Később újból feltűnt, mikor Siler őrmester Teal'cet vitte le az átalakításhoz. Teal'c néhány ütéssel eszméletlenné tette.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK