Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Her'ak
(Michael Adamthwaite)




 Képek

 Faj:

Jaffa

 Bolygó:

Khonsu bolygója

 Kapcsolódó jármű:

Her'ak alkeshe

 Epizódok, melyekben szerepelt:

6x08 The Other Guys (A többi fickó) (Első felbukkanás)
6x22 Full Circle (A kör bezárul)
7x01 Fallen (A bukott angyal)
7x02 Homecoming (Hazatérés)
7x22 Lost City II. (Az elveszett város II.)

 Sorozatbeli szerepe:

6x08 The Other Guys (A többi fickó) című epizódban Her'ak Amon Shek-i Khonsu első prímusza. Khonsu parancsára sértetlenül elfogta a CSK-1-t, akiket Khonsu bolygóján egy speciális cellába záratott. Ezután ura elé lépett, aki a CSK-1-t kérte rajta számon, Her'ak viszont a botfgyveréből leadott lövéssel válaszolt. Jaffa társai előtt felfedte Khonsu valódi kilétét, mindössze arra várt, hogy egyszer gyümölcsöt teremjen. Rövid monológja után megölte Khonsut, majd saját maga foglalt helyet Khonsu trónján Anúbisz visszatéréséig. A CSK-1-től megpróbált információt szerezni a küldetésükkel kapcsolatosan, de mivel a CSK-1 Khonsuval nem tudott beszélni, és így az információkat nem kapták meg tőle, ezért Her'ak nem halott túl sokat tőlük. A CSK-1 kiszabadulása után pár Jaffával a kapuhoz futott, de elkésett, a CSK-1 a tudósokkal elmenekült.

6x22 Full Circle (A kör bezárul) című részben Her'ak immáron Khonsu helyett Anúbisz Első Jaffájaként tűnt fel, aki az Abydos elleni támadást vezette. Hamar lerohanták a helyieket és a titkos kamrába visszahúzódott Jackéket is el akarta kapni. O’Neill azonban robbanószert tett a Ré szemére és megfenyegette, hogy felrobbantja, ha nem hagyják sértetlenül eltávozni őket. Ezután felment a gyűrűteleporttal tárgyalni a mesterével, de végül elfogadták az ajánlatot. Nagyon meglepődött, amikor Skaara aszcendálódása során a fényeket látta. Ezután személyesen vitte fel Ré szemét, majd az űrcsatáról való jelentés után tanúja lett a két fénylény, Daniel és Anúbisz küzdelmének.

7x01 Fallen (A bukott angyal) című epizódban jelentette Anúbisznak, hogy a leküldött Jaffák egy emberek által irányított bázisra bukkantak. A városban viszont nem találtak egyetlen enrgiajelet sem, ami valamiféle fegyverre vagy erőforrásra utalt volna. Szerinte nem itt volt az, amit Anúbisz keresett, ezért felajánlotta, hogy célba veszi a bázist a fegyverrel. Jelentette, hogy az emberek támadó hajója áthatolt Anúbisz hajójának pajzsán. Miután Jack kilőtte Anúbisz fegyverének szellőző nyílását, jelentette, hogy eltalálták a hajót és túltöltődik a mag.

7x02 Homecoming (Hazatérés) című epizódban szótlanul irányította Anúbisz hajóját. Miután Anúbisz naquadriával foglalkozó Goa'uldja robbanást okozott a hajón, megölette Her'akkal a tudóst.

7x09 Avenger 2.0 (Avenger 2.0) című részben Dr. Felger és Chloe beszélgetéskor került szóba korábban Khonsu Első Testőrének neve, amikor a tudós az asszisztensnőjének a Tok’ra Khonsu bolygóján történtekről mesélt. Hale árulása után bevonult jaffáival a csillagkapuhoz. Felszólította O'Neillékatt, hogy tegyék le fegyvereiket, majd elkérte Hale parancsnoktól a kristályt. Ezután lelőtte Hale-t, majd kijelentette a foglyoknak, hogy mindannyiukra nyílvános kivégzés vár. Baal meglepetésszerű támadása miatt elvesztette az uralmat foglyai felett. Megnyitotta a csillagkaput, amin keresztül meg akart volna szökni a kristállyal együtt, ám Carter miatt elveszítette a kristályt. Végül, ugyan a kristály nélkül, de elmene...

Bővebben...

 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK