Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Charles Kawalsky őrnagy
(Jay Acovone)




 Képek

 Szimbióta neve:

Charles Kawalsky őrnagy szimbiontája

 Faj:

Goa'uld
Tauri

 Bolygó:

Föld

 Epizódok, melyekben szerepelt:

1x01 Children Of The Gods (Istenek gyermekei) (Első felbukkanás)
1x02 The Enemy Within (Az ellenség karmaiban)
2x04 The Gamekeeper (Emlékek rabjai)

 Sorozatbeli szerepe:

1x01 Children Of The Gods (Istenek gyermekei) című részben immáron őrnagyi rangban segített O’Neilléknak, mint a CSK-2 vezetője. Chulakon lelőtte a csapatával a börtönből menekülő tömeget követő Goa’uld siklót. Apófisz jaffáival tűzharcba keveredett és a küzdelem közben egy fiatal parazita gazdateste lett.

1x02 The Enemy Within (Az ellenség karmaiban) című részben felfedezték, hogy a fiatal Goa’uld nem tudja tökéletesen uralni a testét. A Csillagkapu Parancsnokságban végül egy bonyolult műtétről döntöttek, ami azonban nem járt sikerrel. A Goa’uld Kawalsky már éppen kitört volna, de Teal’c megölte.

2x02 In The Line Of Duty (Vadászat) című epizódban megemlítették a nevét, amikor Jolinar kapcsán a korábbi sikertelen Goa’uld eltávolítási műtétről beszéltek.

2x04 The Gamekeeper (Emlékek rabjai) című részben megjelent a Gondozó által formált virtuális világban. Egy közös tragikus kimenenetelű németországi bevetésüket élték újra és újra, mikor Jack parancsnoka a kezeik között halt meg. Később a CSK-1-re felügyelő őrök egyike volt, aki Jacket próbálta meggyőzni arról - a Gondozó nevében -, hogy mennyi élvezet rejlik ebben a lehetőségben, amivel a Gondozó áldotta meg őket. Jack ezután kiütötte.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK