Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Malcolm Barrett N.I.D. ügynök
(Peter Flemming)




 Képek

 Faj:

Tauri

 Bolygó:

Föld

 Epizódok, melyekben szerepelt:

5x12 Wormhole X-Treme! (Wormhole X-Treme!) (Első felbukkanás)
6x14 Smoke And Mirrors (Hatalmi harc)
7x19 Resurrection (Feltámadás)
9x07 Ex Deus Machina (Ex Deus Machina)
A2x13 Critical Mass (Kritikus tömeg)

 Sorozatbeli szerepe:

5x12 Wormhole X-Treme! (Wormhole X-Treme!) című epizódban Malcolm Barrett ügynök az N.I.D. megbízásában Tanneréket üldözte. Az egyik raktárban találkozott Carterrel és Daniellel, majd miután hírt kapott arról, hogy a stúdióban vannak a földönkívüliek, utánuk eredt embereivel.

6x14 Smoke And Mirrors (Hatalmi harc) című epizódban Malcolm Barrett ügynök egy N.I.D.-n belüli szervezetet próbált meg pár emberrel körülötte felbomlasztani. Samantha Carter Jack Kinsey szenátor meggyilkolásának gyanúja miatti letartóztatása után felkereste Barrettet, hogy információt gyűjtsön be tőle. Barrett beavatta Cartert a titkos műveletbe. Együtt végül sikeresen megtalálták és letartóztatták a titkos csoportosulat tagjait.

7x18 Heroes II. (Hősök II.) című epizódban Sam megemlítette a nevét, amikor elmondta Hammond tábornoknak, hogy Barrett ügynök milyen információkat talált Woolseyról.

7x19 Resurrection (Feltámadás) című epizódban egy Los Angeles-i raktárépületben zajló titkos N.I.D. program rejtélyes haláleseteinek okát és az ott zajló kutatás célját próbálta felfedni. Segítségül hívta a CSK-1-t. Dr. Kefflerből megpróbálta kiszedni a történteket, de nem volt túl együttműködő, ami miatt Barrett egyszer agresszív is lett. Cartert meg szerette volna hívni egy vacsorára, de az őrnagy visszautasította a randiajánlatot barátjára hivatkozva. Megkérte Danielt, hogy próbálkozzon meg Annával kommunikálni. Időközben egy aktív bombára is rátaláltak a raktárban, mely lehetséges felrobbanása miatt a környék kiürítését rendelte el. Anna megkeresésére indult, miután ismét kitört a cellájából. Az egyik sötét lépcsőn Anna elhúzta Barrett lábát, ami miatt Barrett leesett a lépcsőn. Miközben Barrett eszméletét vesztve feküdt, Anna elvette tőle a távirányítót, melynek segítségével a biotoxikus kapszula tartalmának kiengedését érhette el. Barrettre Carter talált rá, aki orvosi ellátást kért.

9x07 Ex Deus Machina (Ex Deus Machina) című epizódban a N.I.D. ügynök segített Baal búvóhelyét megtalálni. Közben bizalmas beszélgetésbe kezdett Carterrel, hogy megtudja jár-e valakivel.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK