Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Adrian Conrad
(Bill Marchant)




 Képek

 Szimbióta neve:

Adrian Conrad szimbiontája

 Faj:

Goa'uld
Tauri

 Bolygó:

Föld

 Epizódok, melyekben szerepelt:

5x11 Desperate Measures (Kétségbeesett lépések) (Első felbukkanás)
5x14 48 Hours (48 óra)
6x11 Prometheus (Prométheusz)

 Sorozatbeli szerepe:

5x11 Desperate Measures (Kétségbeesett lépések) című epizódban Carter elrablásának nyomai Adrian Conradhoz vezettek. Adrian Conrad egy sikeres üzletember, aki az utóbbi hónapokban nem lépett már a nyilvánosság elé. Mint kiderült egy ritka betegségben, a Burchardt-szindrómában szenved, mely során az immunrendszere fokozatosan összeomlik. Vásárolt egy Goa'uld szimbiontát, hogy kihasználja gyógyító képességét a jelenleg még gyógyíthatatlan betegség ellen. Cartert pedig azért raboltatta el, hogy orvosaival egyik bezáratott, tulajdonában lévő kórházban kideríttesse szimbiójátának távozási folyamatát, hogy majd később Adrianből is ártalom nélkül el tudják távolítani, miután meggyógyult. Carter természetesen semmiféle információt sem mondott el az orvosoknak, Adrian állapota pedig tovább romlott. Végül Adrian kérésére beültették a Goa'uldot, ami után hamar rendbe is jött. Diana, Adrian titkárnője és szerelme, az orvosokat megbízta azzal, hogy Carter agyvelőjét vizsgálják meg, hogy kiderítsék, hogyan lehet Adrianből károsodás nélkül kivenni a lárvát. Ezután Diana és Adrian egyedül maradt. Adrian arra kérte Dianat, hogy szedje le róla a rögzítést, hogy szabad levegőt szippanthasson, hisz oly rég járt már odakint, majd miután Diana nem volt hajlandó ezt megtenni, arra kérte, hogy legalább egyik kezét tegye szabaddá, csak hogy megsímogathassa Diana arcát. Diana szíve meglágyult ezektől a hamis szavaktól és így is tett. Adrian ezután elmenekült ágyfogságából, majd Jackkel összefutott a kórház járataiban. Jack nem tudta feltartani, mert hátulról meglőtte Simmons ezredes, aki magával vitte a Goa'uld Adriant. Adrian Conrad Simmons házifogságába került. Dr. Neil Brooks adatbázisa szerint Adrian Conrad 1954. június 12-én született, valamint címe: 1624 North Alder Way 90543.

5x14 48 Hours (48 óra) című epizódban Frank Simmons ajánlatára elárulta neki, hogy hogyan lehet megmenteni a kapu memóriájába szorult Teal'cet egy tárcsázó segítségével. Simmons ezredes egy Goa'uld kézifegyvert ígért neki cserébe. O'Neill és Maybourne időközben felkutatták Adrian Conrad jelenlegi "lakhelyét", majd látogatást tettek nála. Adrian nem volt hajlandó Jacknek elmondani azt, amit Simmonsnak elmesélt, Jack viszont észrevette a cellájában a biztonsági kamerát. Ezután Maybourne-nal megkereste a megfelelő kazettát az archívumban, majd a Csillagkapu Parancsnokságon lejátszotta. A videófelvételek miatt Simmons ezredest Hammond tábornok letartóztatta.

6x11 Prometheus (Prométheusz) című epizódban Adrian Conrad kikerült a börtönből, az X303 elrablói követelései miatt. Az egész akció egy hosszan tervezett N.I.D. terv, mely során egy csillagkapukkal nem megközelíthető bolygót akartak megközelíteni, amin állítólag temérdek Ősöktől való technológiai rejlik. Adrian Conradot a hipertér-meghajtás átszerelésével bízta meg Simmons. Simmons útközben Adrian Conraddal közelharcba került, majd miután megölte Adriant, a Goa'uld belé bújt.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK