Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Frank Simmons ezredes
(John de Lancie)




 Képek

 Faj:

Tauri

 Bolygó:

Föld

 Epizódok, melyekben szerepelt:

5x03 Ascension (Felemelkedés) (Első felbukkanás)
5x04 The Fifth Man (Az ötödik tag)
5x11 Desperate Measures (Kétségbeesett lépések)
5x14 48 Hours (48 óra)
6x11 Prometheus (Prométheusz)

 Sorozatbeli szerepe:

5x03 Ascension (Felemelkedés) című részben ismerhettük meg Simmons ezredest a Pentagonból, aki egy veszélyes földönkívüli fegyvert tanulmányozott. El akarta fogatni azt az idegent is, aki testet öltött Sam lakásában, hogy meggyőze a nőt és társait, hogy ne használják a fegyvert. Simmons végül hoppon maradt, mert az Oma Desala népébe tartozó Orlin magával vitte a bombát és (feltételezhetően önmagát feláldozva) felrobbantotta a levegőben.

5x04 The Fifth Man (Az ötödik tag) című részben Simmons ezredest ismeretlenek a felsőbb vezetésből a Csillagkapu Parancsnokság tanulmányozására küldték. Megfenyegette Hammond tábornokot a negatív riportjával.

5x11 Desperate Measures (Kétségbeesett lépések) című részben tudhattuk meg, hogy kapcsolatban áll az N.I.D.-vel és ezáltal Sam elrablásával. Maybourne adta ezt a tippet Jacknek, azzal, hogy próbálja meg a 4574-s felhasználót. Lelőtte Jacket, hogy elfoghassa a Goa’ulddá vált Adrian Conradot. A hátbalövéssel pedig sikerült elérnie, hogy Jack Maybourne-t gyanúsítsa.

5x14 48 Hours (48 óra) című részben sikerült Maybourne segítségével leleplezni. Olyan videókazettákat találtak, melyen éppen információkat nyert a fogságában lévő Goa’uldtól. Simmons politikai támogatással akarta elérni, hogy Hammond tábornok csapatot küldjön át, még ha ez a kapu tárában ragadt Teal’c halálával is járt volna. Az epizód végén sikerült leleplezni Simmonst és elegendő bizonyítékot felhozni ellene, amiért börtönbe került.

6x11 Prometheus (Prométheusz) című epizódban Frank Simmons ezredes kikerült a börtönből, az X303 elrablói követelései miatt. Az egész akció egy hosszan tervezett N.I.D. terv volt, mely során egy csillagkapuval nem elérhető bolygót akartak megközelíteni, amin állítólag temérdek Ősöktől való technológiai rejlett. Simmons útközben Adrian Conraddal közelharcba került, majd miután megölte Adriant, a Goa'uld belé bújt.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK