Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Vidrine altábornagy
(Steven Williams)




 Képek

 Faj:

Tauri

 Bolygó:

Föld

 Epizódok, melyekben szerepelt:

4x12 Tangent (Röppálya) (Első felbukkanás)
4x17 Absolute Power (Teljhatalom)
7x07 Enemy Mine (Ellenséges terület)

 Sorozatbeli szerepe:

4x12 Tangent (Röppálya) című epizódban Vidrine altábornagy Hammond tábornokkal érkezett a légierő egyik repterére, ahol az X301 nevű átépített halálsiklót tekintette meg. El volt ragadtatva a repülő szerkezet képességeitől. Hammond tábornokkal, Sammel, Davis őrnaggyal és Daniellel együtt a Csillagkapu Parancsnokságra ment, ahol Jack és Teal'c repülés közbeni jelentéseit hallgatta. Jelen volt, mikor Jack jelentette, hogy a halálsikló felett elvesztették az irányítást. Végül visszatért a Pentagonba.

4x17 Absolute Power (Teljhatalom) című epizódban Daniel álmában Daniel és Vidrine altábornagy az újonnan kifejlesztett, idegen technikán alapuló védelmi műholdrendszer kiépülésének következményeivel néztek szembe. Az egyik készülékkel Daniel kilőtt egy orosz műholdat, aminek látványa meghatotta Vidrine-t. Miután Daniel szerint az elnök nem volt képes a kialakult krízishelyzetben megfelelően cselekedni, megszűntette Vidrine altábornaggyal a videókapcsolatot.

7x07 Enemy Mine (Ellenséges terület) című részben Hammond tábornok jelenlétében Edwards ezredes tett nála jelentést. Nem riadt vissza a fegyveres erő bevetésétől, mert a Prométheusz lerobbanása miatt (ld. 6x20 Memento (Mementó)) a Föld védtelenné vált. Ezért is sürgette Edwards ezredest. Az időközben beállított Danielnek viszont sikerült időt kérnie tőle, hogy békés úton rendezhessék a bányászat kapcsán felmerült konfliktust a P3X-403 bolygón élő Unasokkal.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK