Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Pierce őrnagy / ezredes
(Rob Lee)




 Képek

 Faj:

Tauri

 Bolygó:

Föld

 Epizódok, melyekben szerepelt:

4x08 The First Ones (Az elsők) (Első felbukkanás)
5x10 2001 (2001)
6x09 Allegiance (Szövetség)
6x18 Forsaken (Számkivetve)
6x21 Prophecy (A prófécia)
8x10 Endgame (Végjáték)

 Sorozatbeli szerepe:

4x08 The First Ones (Az elsők) című epizódban a CSK-1 és CSK-2-vel a P3X-888 bolygóra ment, ahol Danielt keresték. Rátalált Hawkins őrnagyra. Másnap Teal'c miután észrevette, hogy a víz teli volt Goa'uld szimbiontákkal, megkötözte a CSK-1 és CSK-2 tagjait. Pierce nem vált az éjszaka alatt gezdatestté. A CSK-1 Griff-fel együtt hátrahagyta.

5x10 2001 (2001) című epizódban csapatával az aschen nép egyik lehetséges hazabolygójára ment volna, de Hammond a feletteseinek döntése miatt lefújta a küldetést.

6x09 Allegiance (Szövetség) című epizódban a Risa rendszerbeli Tok'ra bázisról a Tok'rákkal együtt ő is az alfa bázisra ment. Szemtanúja volt a Jaffák és a Tok'rák ellenségeskedéseinek. Az erdő átfésülése során Teal'ckel és egy Tok'rával együtt indult az ellenség megkeresésére. Közben rátaláltak Grier százados és csapatának holttestjeire. A táborba visszatérve a kaput őrizte. Az Ashrak egyik támadása során ellopta tőle a GDO-ját. Végül szemtanúja volt Bra'tac visszatérésnek, valamint az Ashrak megölésének.

Karakterének nevét Brad Wright unokaöccséről kapta.

6x18 Forsaken (Számkivetve) című epizódban a a CSK-15 tagjaként Cartert műszereivel visszakísérte arra a bolygóra, ahol a hebridanok hajója lezuhant. A kaput őrizte csapatával. Tanis, Lyle és Aden Jonast túszként ejtve megpróbáltak a kaput át megszökni arra a bolygóra, melynek kódjait Tanis Jonas számítógépén látta. Pierce eleinte nem akarta átengedni őket, de Jonas bíztató mozdulatai, valamint Jack engedélye miatt levette a fegyverét.

6x21 Prophecy (A prófécia) című epizódban a CSK-15 vezetőjeként O'Neillal és Teal'ckel a P4S-237 bolygóra ment, hogy ott segítsen a helyieknek a Goa'uld alól felszabadulni. A taktikai megbeszélés alatt Chazen árulása miatt fogságba esett, ahonnét Natania segítségével kiszabadult. A kapu felé sietett a többi CSK-csapattaggal, majd a Földet tárcsázta és beütötte a CSK-15 kódját. Jonas víziójában hátbalőtték és meghalt, ám a valóságban O'Neill figyelmeztetése miatt lebukott és a tűzharc után sértetlenül érkezett vissza a Földre.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK