Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Griff százados / őrnagy
(Russell Ferrier)




 Képek

 Faj:

Tauri

 Bolygó:

Föld

 Epizódok, melyekben szerepelt:

4x08 The First Ones (Az elsők) (Első felbukkanás)
4x10 Beneath The Surface (A felszín alatt)
4x19 Prodigy (Őstehetség)

 Sorozatbeli szerepe:

4x08 The First Ones (Az elsők) című epizódban a CSK-2 tagjaként a CSK-1-gyel a P3X-888 bolygóra ment. Carterrel, O'Neillal, Teal'ckel, Rothmannel és Pierce-szel együtt Danielt keresték. Másnap Teal'c miután észrevette, hogy a víz teli volt Goa'uld szimbiontákkal, megkötözte a CSK-1 és CSK-2 tagjait. Hawkins megölése után Teal'c kikötözte. Viszont Rothmanben is megbújt egy Goa'uld, aki Teal'ctől botfegyverét elvéve rálőtt Griffre. Griff kiterült a lövéstől.

4x10 Beneath The Surface (A felszín alatt) című epizódban Hammond tábornok Griff őrnagyot és csapatát küldte a P3R-118 bolygóra, hogy az eltűnt CSK-1 után kutasson. Nem talált semmi nyomot, ami CSK-1-re utalt volna és elég valószínűtlennek tartotta, hogy O'Neill engedélyezte volna a gleccser megvizsgálását, ami Calder adminisztrátor szerint a CSK-1 vesztét okozta. Griff emiatt hazugnak nevezte Caldert Hammond tábornoknak tett jelentésében.

4x19 Prodigy (Őstehetség) című epizódban Griff százados volt beosztva Jack és Teal'c előtt az M4C-862 holdon épített kutatóbázisra.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK