Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Prior
(Greg Anderson)




 Faj:

Ember

 Bolygó:

Celestis

 Epizódok, melyekben szerepelt:

9x03 Origin (Származás) (Első felbukkanás)
9x05 The Powers That Be (Isteni hatalom)
9x10 The Fourth Horseman I. (A negyedik lovas I.)

 Sorozatbeli szerepe:

9x03 Origin (Származás) című epizódban a Hírnök az ő segítségével fogta el az eretneknek számító Fannist is, ami miatt később személyesen jutalmazták meg Celestis városában. A Doci bevezette őt a "Megvilágosodás lángnyelvei" közzé, ahol végül az Ori belőle is Hírnököt csinált. Ezután a Doci felvázolta neki nagyszabású terveit.

9x05 The Powers That Be (Isteni hatalom) című epizódban megjelent Vala bolygóján, ahol részt vett a tárgyaláson, majd ideológiai csatába kezdett Daniellel a felemelkedett lényekről és a világhoz való hozzáállásukról. Meggyógyított pár helybélit, de végül a makacsságuk miatt ellenük fordult és egy halálos járvánnyal fertőzte meg őket. Később amikor már könyörögtek neki és az Orinak, akkor segített. Vala akkor már nem bírta tovább a feszültséget és tüzet nyitott rá. A golyókat könnyedén megállította a levegőben, így nem tehettek benne kárt. Később a megszégyenült CSK-1-et szabadon elengedte, hiszen tudta, hogy ez a bolygó soha többé nem fog kételkedni az Eredet igéjében.

9x10 The Fourth Horseman I. (A negyedik lovas I.) című epizódban rövid ideig láthattuk, amikor a botjával Gerak lelkét Celestisbe vitte és átváltoztatta Hírnökké.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK