Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Hogy áll a harmadik sorozat?


 Szerző: Mascot Kategória: Atlantisz Dátum: 2007.01.18


Robert C. Cooper és Brad Wright, a Csillagkapu-sorozatok producerei elárulták, hogy a harmadik sorozat készítése milyen fázisban tart.

"Már elkezdtünk dolgozni rajta." - nyilatkozta Cooper. "A stúdió [MGM] teljes mellszélességgel támogat minket. Van egy ötletünk, amiről hosszan beszélgettünk velük."

Az ötletet először talán egy egészestés filmben fogják feldolgozni. "Amikor kitaláltuk ezt az új történetet, úgy gondoltuk, hogy nagyon jó film lenne belőle, ami jól elkülönülne a két eddigi sorozatunktól." - mondta. "Elképzelhető, hogy majd átalakítjuk a harmadik sorozattá, de erről még nem beszélhetek. Azonban az Atlantiszhoz hasonlóan ez is megtartja a Csillagkapu szellemiségét, miközben egy teljesen új univerzumot [világot?] nyit meg."

Wright azt hozzátette, hogy akármiről fog szólni pontosan a harmadik sorozat, meg fogja tartani a Csillagkapu alapösszetevőit - ami kizárja annak a lehetőségét, hogy az új történet a távoli jövőbe kerül.

"Ugyanaz a hangulat marad, mint az első sorozatban. Szerintem a történetmesélés biztosítja, hogy egyedi lesz és Csillagkapu: ez pedig a humor, és az, hogy jelenkori hősök indulnak a különböző kalandokra. Nem a jövőben fog játszódni, és azt gondolom, hogy ez teszi a harmadik sorozatot is különlegessé, és a céljaink eléréshez is ez szükséges."

De a sci-fi rajongók mikor tudják majd megnézni a Csillagkapu következő generációját? "Azt reméljük, hogy idén nyáron már aktívan dolgozni tudunk az ötleten." - mondta Cooper, hozzátéve, hogy a két Csillagkapu DVD-film befejezése után már több idejük lesz az alkotóknak. Ha minden jól megy, addigra a stúdió is véglegesíteni tudja a finanszírozási terveit. "Remélhetőleg 2008. elején már adásba fog kerülni az új sorozat."




Ezt a hírt már 8303 alkalommal olvasták.



 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK