Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Sam Carter a 4.évadban!


 Szerző: Platschu Kategória: Szereplők és karakterek Dátum: 2006.11.25


A korábbi hírben már röviden beszámoltam róla, de most egy másik oldal is megerősítette, hogy Amanda Tapping csatlakozik az Atlantisz 4. évad stábjához!

A színésznő az angliai AT2 rendezvényen arról beszélt, hogy a legújabb szerződése két évre szólt, amikor még tervbe volt véve 2007-2008-s idényre az SG-1 11. évad. A SciFi ugyan leállította a Csillagkapu sorozatot, de a stúdió szeretné megtartani a színésznőt a továbbiakban is a megállapodás értelmében.

A szerződésem miatt kötelességem még egy évig a franchiseban dolgozni. A 10. évad kezdetén tudtam, hogy ha az SG-1 véget ér, akkor lehet néhány Atlantisz történetben fogok szerepelni. A producerek átbeszélték ezt a lehetőséget és remek lesz. Úgy vélem ez jó kis mókának ígérkezik, s több lesz a McKay-Carter kapcsolatnál. - mondta korábban a színésznő az egyik interjúban.

Egyenlőre nem tudni, hogy pontosan hány részben is vállal szerepet. Lehet, hogy állandó szereplőként az összes 4. évados részben benne lesz, de elképzelhető, hogy visszatérő karakterként csak pár epizódban. Valószínűleg minden epizódban nem lesz benne, hiszen jövőre forgatják az SG-1 DVD kiadásra szánt filmeket a 11. évad helyett és azokban valószínűleg részt fog venni.



 




Ezt a hírt már 4966 alkalommal olvasták.



 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK