Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

TV Guide - 2 új SG-1 film DVD-n


 Szerző: Platschu Kategória: Általános Dátum: 2006.10.12


A Tv Guide oldalnak adott interjúban Brad Wright az SG-1 folytatásáról beszélt.

Az MGM zöld utat adott két újabb film elkészítéséhez, amelyek valószínûleg DVD-n fognak megjelenni. Az elsõ film valószínûleg az évad végén nyitva hagyott szálakat fogja felgöngyölíteni és az Ori történetszál tetõpontját láthatjuk majd. A rész írója és rendezõje valószínûleg Robert C. Cooper lesz. A második film pedig idõutazással lesz kapcsolatos, melyet Brad Wright ír majd. Mindkét alkotás 2007 õszén várható majd. Habár a színészekkel még nincsen alá írva a szerzõdés, korábban az nyilatkozták, hogy nagyon szívesen részt vennének további közös SG munkákban.

Wright arról is beszélt, hogy a két film semmiképpen nem számít nagy költségvetésûnek, de számukra éppen elegendõ lesz. Az elmúlt években szerinte bebizonyították, hogy ha kicsivel több pénzt kapnak, akkor még színvonalasabb epizódokat tudnak összehozni.  S bár egy korszak lezárult, azért õk továbbra pozitívan tekintenek a jövõbe a készülõ filmek és a jövõ évben bemutatásra kerülõ Stargate : Worlds nevû MMORPG miatt is.

Kiegészítésként még elmondanám, hogy a 2 film valószínûleg duplarész lesz, tehát legalább 4 új epizódot kapunk és nem marad csonka az SG-1 10.évadának története sem. A remélt 11. évadról vagy további filmekrõl nincs sajnos hír, de egyenlõre ennek is nagyon kell örülnünk.




Ezt a hírt már 6793 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

Forrás: savestargatesg1.com
Kapcsolódó AG fórum


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK