Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Morena Baccarin szerepel a 10.évadban


 Szerző: Platschu Kategória: Szereplők és karakterek Dátum: 2006.04.26


A Firefly címû sorozatban Inara Serrát alakító színésznõ elsõként a 10x07 Counterstrike címû részben fog szerepelni. SPOILER következik!

A történet szerint õ lesz Adria, aki egy testet öltött, genetikailag öregített Ori lesz a 10.évadban. Vala lányaként személyes kapcsolatban áll majd a CSK-1-gyel, de a módszerei eléggé kegyetlenek lesznek és nem tûr ellenkezést a keresztesháborúban. Mivel õ lesz az évad új fõellensége, ezért valószínûleg még további részekben is szerepelni fog majd.

Brad Wright producer úgy fogalmazott, hogy Adria valójában az Ori egyik trükkje. Hiszen a csodás módon terhessé vált Valával érkezik a Tejútrendszerbe, aztán gyerekként láthatjuk, majd gyors ütemben felnõtt lesz belõle. S mivel nem aszcendált lény lesz, ezért így az Õsök sem tehetnek ellene semmit, mert ez nem sérti a szabályokat. Adria gyakorlailag olyan lesz, mint a Harsiesis gyermek, hiszen fejlett emberként birtokolja az Ori tudását. Jodelle Ferland és Brenna OBrien fogja majd alakítani a 7 és a 12 éves Adriát, aki már gyerekként is végtelenül hideg és gonosz lesz.





Ezt a hírt már 4274 alkalommal olvasták.



 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK