Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Richard Dean Anderson a 10. évadban!-hivatalos


 Szerző: Naki Kategória: Szereplők és karakterek Dátum: 2006.03.28


Sok-sok találgatás és pletyka után hivatalosan is bejelentették, Richard Dean Anderson (Jack O`Neill ezredes/tábornok) szerepelni fog a tizedik évadban!

Egy ideje már keringett a hír, hogy Richard Dean Anderson ismét látható lesz a Csillagkapuban. A színész ˝félhivatalos˝ weboldalán, az rdanderson.com-on néhány napja megjelent egy megjegyzés arról, hogy jónéhány rajongó nagyon boldog lesz egy hamarosan bejelentendő hír hallatán. Most végre hivatalosan megerősített információkat kaptunk.

Anderson a sorozat 200. epizódjában fog szerepelni, amely jelenleg a ˝200˝ címet viseli. Brad Wright, a sorozat egyik producere elmondta, hogy RDA fontos szerepet játszik majd az epizódban, ellentétben a kilencedik évad Avalon című részével, ahol csak egy rövid cameo erejéig láthattuk viszont.

Brad Wright azt is elmondta, hogy Anderson távozása teljes mértékben a színész döntése volt, ebben a producerek nem játszottak szerepet. Mint ismeretes, az elmúlt három évben RDA egyre kevesebbet szerepelt, mivel egyre rövidebb munkaidővel dolgozott annak érdekében, hogy minél több időt tölthessen kislányával, aki Kaliforniában él az édesanyjával (a sorozatot Vancouverben, Kanadában forgatják). Ezzel szemben Anderson és karaktere most a producerek kifejezett kérésére tér vissza.

˝Kértük, hogy jöjjön vissza és megteszi. Természetesen nem az összes részre, de visszajön és ismét játszik velünk egy kicsit. Ezt az ajtót nyitvahagytuk, ő pedig át fog lépni rajta,˝ mondta Brad Wright.

A tervek szerint Anderson szerepel majd a már említett 200. epizód mellett néhány további tizedik évados részben, valamint vendégszerepel a Stargate: Atlantis harmadik évadában is.





Ezt a hírt már 7246 alkalommal olvasták.



 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK