Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

David Hewlett filmet forgat


 Szerző: Mascot Kategória: Szereplők és karakterek Dátum: 2006.02.01


David Hewlett, a Stargate Atlantis Dr. Rodney McKay-e elmondta, hogy csillagkapus szereplőket és stábtagokat kért fel, hogy a saját független filmjében, az A Dog`s Breakfastben szerepeljenek, aminek ő írta a forgatókönyvét, rendezte, és szerepet játszott benne.

A film középpontjában egy állandóan civakodó testvérpár, Patrick és Marilyn áll. Amikor Marilyn hazaviszi a vőlegényét, aki egy Starcrossed című sci-fi szappanopera sztárja, betelik a pohár. Patrick megpróbálja elválasztani a boldog párt, ám egy idő után erősebb eszközökhöz nyúl.

Hewletten  kívül szerepel Paul McGillion (Dr. Carson Beckett), Rachel Luttrel (Teyla Emmagan), valamint Christopher Judge (Teal`c). Az csillagkapus operatőr Jim Menard, producer John G. Lenic is hozzájárulnak a produkcióhoz, sőt, a film stábja szinte a Stargate SG-1, és a Stargate Atlantis stábjainak a keveréke. Ez alól kivétel a színésznő Amanda Byram, valamint Jane Loughman producer (Hewlett élettársa) és Kate Hewlett, David húga.

Vajon a film története Hewlett életén alapszik? "Mondjuk azt, hogy igaz történet az alapja. A Starcrossed pedig valójában csak kifogás, hogy Rachel Luttrelt újra szexi idegenként láthassuk, mivel túl rég volt erre alkalom."

Az A Dog`s Breakfastet Vancouverben forgatták, ahol a két Csillagkapu-show produkciója is folyik.  A film vágása a tervek szerint február végére készül el, utána pedig elküldik számos filmfesztiválra, majd elkezdik terjeszteni.



Ezt a hírt már 2986 alkalommal olvasták.



 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK