Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Stargate : Origins


 Szerző: Platschu Kategória: Általános Dátum: 2017.07.21


Az MGM hivatalosab bejelentette a san diego-i Comin conon az új digitális SG websorozatot, amely a Stargate : Origins nevet kapta.

Több éves kihagyás után az SG franchise végre feltámad. Az SG hosszú évek kihagyása után tért vissza San Diegoba, ahol az SG-1 indulásának 20. évfordulója kapcsán jelentették be a franchise negyedik sorozatát. A történetről egyelőre keveset tudunk, de annyit már felfedetek, hogy a fiatal Catherine Langford életét követhetjük benne majd nyomon, aki a csillagkapu titkának kifürkészése közben váratlan kalandba keveredik, amely során a Földet egy elképzelhetetlen sötét fenyegetéstől kell megmentenie.

A sorozat várhatóan 10 db 10 perces epizódból fog állni, így összeségében az első évad egy tévéfilmnek felel majd meg. Amennyiben a rajongóknak bejönne ez a formátum, akkor esetleg további évadok jöhetnek, amelyek antológiaszerűen más-más SG szálakat fednének le. A sorozat digitális formátumban lesz csupán elérhető az MGM új SG oldalán, ami a Stargate : Command nevet kapta. Ezen a fizetős oldalon remélhetőleg a régi SG sorozatokhoz kapcsolódó új anyagokat is feltöltenek majd.  A Stargate : Originst augusztban kezdik el forgatni. A rendező Mercedes Bryce Morgan, míg az írók Mark Ilvedson és Justin Michael Terry.





Ezt a hírt már 2707 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

Stargate : Origins - teaser trailer a YouTubeon
Stargate : Command - az új MGM SG weboldal


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK