Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Szabó Sipos Barnabás szakított szinkronmunkáival


 Szerző: radu Kategória: Szereplők és karakterek Dátum: 2010.10.04


Huszonöt évnyi szinkronizálás után hátat fordított a szakmának Szabó Sipos Barnabás. George Clooney gyakori magyar hangja úgy érzi, hogy sem emberileg, sem anyagilag nem kapja meg azt a megbecsülést, amelyet az általa végzett munka miatt megérdemelne. 

 A Vészhelyzet Ross doktora, a Doktor House Wilsonja, a Grace klinika Dr. Sloanja ezen túl már más művészek hangján szólal meg: huszonöt év szinkronizálás után hátat fordított a szakmának Szabó Sipos Barnabás.

Szabó Sipos szerint ma a magyar szinkronban rossz körülmények között, megalázó anyagi helyzetben kénytelenek sokan dolgozni. Bár úgy tűnhet, hogy a lépését elsősorban anyagi érdekek motiválták, de szerinte ez csak az egyik része annak, hogy befejezettnek tekinti a szinkronos korszakát. Elhatározásával a magyar szinkron jelenlegi állapotára is szeretné a nézők figyelmét felhívni. Negyvennyolc évesen szeretne tovább lépni, és olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek igazán érdeklik.

Feltehetően ily módon a Csillagkapuban általa szinkronizált karakternek, Jack O'Neillnak is új hangot kell majd keresni.


A Magyarszinkron.hu riporterének adott interjúban részletesen beszél döntésének indokairól, és körülményeiről.

Köszönjük a hírt Connornak!

Ezt a hírt már 4033 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

Magyarszinkron.hu


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK