Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Kedvenceink más filmekben


 Szerző: Platschu Kategória: Média Dátum: 2009.11.12


A korábbi Stargate szereplők új produkciókban kapnak lehetőséget.

1. Brian J. Smith (Scott) az SG:U forgatási szünetében a Gyilkosság az Orient Expresszen című Agatha Christie krimi új feldolgozásában fog szerepelni.

 

2. Michael Shanks (Dr. Daniel Jackson) egy DC Comic hőst, Hawkmant, míg Brent Strait (Ferretti) pedig a Dr. Fate nevű képregényhőst fogja megformálni a Smallville 9. évadában szereplő Soceity - Legends című duplarészben.

 

3. Jason Momoa (Ronon Dex) egy új, hét részesre tervezett HBO fantasy sorozatban, a Game of Thronesban fogja a Khal Drogo nevű harcost megformálni. A Seven Kingdoms világ trónjáért marakodó családokról szóló történet George R. R. Martin "A Song for Ice and Fire" című könyvszériájára épül. A forgatás Marokkóban, Skóciában és Írországban lesz.

 

4. David Hewlett (Dr. Rodney McKay) pedig a "The Whistleblower" című független filmben fog szerepelni, ahol Monica Bellucci, Rachel Weisz, Vanessa Redgrave és David Strathairn lesz a partnere. Az igaz történet egy nebraszkai rendőrről szól, aki Boszniában szolgált békefenntartóként, majd feltárja a nyilvánosság előtt, hogy az ENSZ egy eltusolt egy szexrabszolgák kereskedelmét érintő botrányt. David Hewlett egy békefenntartót fog alakítani, akit azzal gyanúsítanak, hogy ennek részese volt.

 

 





Ezt a hírt már 3879 alkalommal olvasták.



 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK