Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Találkozz az új szereplőkkel


 Szerző: Mascot Kategória: Universe Dátum: 2008.09.18


Szétküldték szereplőválogatásra a Csillagkapu Univerzum karakterlistáját és jellemzésüket.
Az Univerzum forgatását február 6-án kezdik el a The Bridge Studios-ban. Ahogy az várható volt, egy veterán tiszt, Everett Young vezeti az új kalandokat, amelyre a készítők egy ismertebb húzónevet szeretnének felkérni. A többiek fiatalok, huszas éveikben vannak.

Plusz emlékeztető, hogy a szereplőnevek még változhatnak (gondoljatok Dr. Benjamin Ingram-re az Atlantisz 5 évvel ezelőtti szereplőlistáján, akit aztán leváltottak Dr. Rodney McKay karakterére).

EVERETT YOUNG EZREDES
Negyvenes, jó képességű, korábbi CSK csapatvezető. Olyan, mint Jack O`Neill tíz éve. Young sok tapasztalatot szerzett az évek során. Két éve kérvényezte, hogy házassága miatt a Földön szolgálhassa le az idejét, azonban most egy titkos idegen kolónia parancsnoka. Néhány évvel ezelőtt két csapattagjának halála megtanította arra, hogy semmit ne vegyen biztosra és készüljön fel mindenre. CSAK SZTÁRNEVEK. ÁLLANDÓ SZEREPLŐ.

TAMARA JON SZÁZADOS
Húsz-huszonöt, mindenféle etnikum (lehetőleg ázsiai). A Csillagkapu Parancsokság egyik harcmezei orvosa, századosi rang. Már többször járt idegen bolygókon. Gyönyörű, kemény, eszes, tehetséges. Képes megfelelően rangsorolni a különböző, súlyos sérüléseket. Félorvosi képzettség. Szerény háttér. Arról álmodozott, hogy orvos lesz, azonban nem tudta kifizetni az orvosi egyetemet, így a Légierő maradt a legjobb esélye. Végül ő lesz az orvosilag legképzett ember az űrhajón, azonban nehezen tud szembenézni a súlyosan sérült és súlyosan beteg páciensek kezelésével. Nincsenek megfelelő készletei sem, így fel kell találnia magát. ÁLLANDÓ SZEREPLŐ.

CHLOE CARPENTER
Huszas. Gyönyörű és szexi. Egy USA szenátor lánya. Gazdag környezetből jött, egy kissé elkényeztett, de nem ostoba. Politikailag és társadalmilag nagyon eszes. Arról álmodik, hogy követi apja életútját, azonban jelenleg egy partilány az egyik nagy presztízsű magánegyetemen. Apja tragikus halála, és a csapdába esés az űrhajón komoly próbára teszi a karakterét. ÁLLANDÓ KARAKTER.

ELI HITCHCOCK
Húsz-huszonöt. Totális munakerülő. Géniusz mindenben, matematikában, számítógépekben, amibe csak belefog. Maró humor. Társadalmilag kitaszított, széttört otthonból jön. Nincs kellő magabiztossága, mivel az igazi intelligenciáját sosem ismerték el igazán, mint Matt Damon karakterénél a Good With Hunting című filmben, egy kis Jack Black behatással. ÁLLANDÓ SZEREPLŐ.

JARED NASH HADNAGY
Húsz-huszonöt. Szolgált CSK csapatban. Tiszt-alapanyag, de zöldfülő. Gyakorlatilag minden tinilány álma. Mintha egy egyetemi focicsapat tagja lenne, és rögtön a professzionális ligába löknék, a Destiny-n vezetői pozícióba kerül, mielőtt még kész lenne a felelősséget magára vállalni. Meg kell tanulnia, hogy átvegye az irányítást, elnyerje mások tiszteletét. Kezelnie kell az űrhajón található, sokszínű csapatot és mindenkit életben kell közülük tartania. Olyan, mint Jason Bourne, jól képzett, de lelkileg nincs felkészülve a vészhelyzetekre. ÁLLANDÓ SZEREPLŐ.

RON "PSZICHÓ" STASIAK
Huszas, minden etnikum. Tengerészgyalogos. Nagy, erős, csendes. A te oldaladon akarod őt. Nem akarod magadra haragítani. Nem tudja kontrollálni haragját, ha nincs csatatéren. A múltja titkzatos, de az tény, hogy valami rossz dolog formálta a burkot, ami körülveszi. Mégis, rendelkezik morális központtal, különben mindenkit megölne maga körül. Gondoljunk Eric Bana karakterére a Sólyom végveszélyben című filmből. ÁLLANDÓ SZEREPLŐ.



Emlékeztetőül, a sorozat rövid leírása:

Miután rájöttek a Csillagkapu 9. ékzárának titkára, annak segítségével a fiatal tudósokból álló csapat feljut a "Destiny" nevû Õs csillaghajóra. Azonban, mikor a hajó elindul velük a világegyetem szíve felé, a szimpla felederítés egy véget nem érõ küldetéssé változik, ahonnan soha nem térhetnek haza.

Egy korábbi, robotizált hajó már Csillagkapukat rakott le a Sors elõtt, de mivel a második hajóba is be van programozva egy meghatározott útvonal, a felderítõ csapatnak véges idõ alatt kell felfedeznie az új civilizációk rejtélyeit, és aki hátramarad, azért nem mehetnek vissza. Mivel az Õsök nem igazán jártak ott, ahová ez az új expedíció tart, õsöreg és teljesen idegen fajok várják a hajó felbukkanását.



A Csillagkapu Univerzum 2009. nyarán kerül a képrernyőkre a SciFi csatorna műsorán!




Ezt a hírt már 4815 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

Forrás: GateWorld
AG-hír: Megrendelték a Csillagkapu Univerzumot!
AG-fórum: Csillagkapu Univerzum


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK