Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

A5x18 Identity spoilerek


 Szerző: MasCot Kategória: Atlantisz Dátum: 2008.08.09


Megjelentek az első információk a Csillagkapu: Atlantisz 5. évadának 18. epizódjáról, az "Identity"-ről ("Azonosság"). Figyelem! SPOILEREK következnek!
Forgatókönyv: Carl Binder
Rendező: Ismeretlen

Dr. Jennifer Keller beteg lesz, és Dr. Carson Beckett véleménye szerint pszichológiai betegségről van szó, valójában azonban a teste felett átvette az irányítást egy idegen tudat: a ravasz és manipulatív tolvaj, Neeva.

Neeva megszökik a betegszobából, és a Pocsolyaugró Hangár felé tart, hogy elhagyhassa a várost. Talál egy kéizfegyvert és zsebrevágja, azonban amikor nem tudja működésre bírni az egyik Ugrót, hirtelen megjelenik Dr. Rodney McKay. Neeva megpróbálja elcsábítani őt, hogy vigye el a hajóval, de Rodney ellenáll, mivel azt hiszi, hogy Keller csupán beteg, így vissza akarja vinni a betegszobába – azonban a nő előveszi fegyverét, és megfenyegeti, hogy lelövi.

Az expedíció felfedezi, hogy Keller és Neeva testet cseréltek, és a testváltó kapcsolatot fenntartó Ős szerkezet el van dugva egy távoli bolygón. Ugyan a két alanynak nem kell közel lenniük egymáshoz a folyamat visszafordításához, a csapatnak szüksége van Kellerre is az Ős szerkezeten és Neeván kívül.

Neeva végül beleegyezik, hogy segít nekik, de csak azért cserébe, hogy el fogják őt engedni két társával, méghozzá egy atlantiszi Pocsolyaugrón.

Mindeközben a Dr. Keller az eredeti Neeva testében ébred fel két tolvaj, Jannik és Bordal társaságában, akik azonban nem tudnak a testcseréről, és továbbra is vezetőjükként tekintenek rá. Neevát és társait a helyi település lakói nagyban üldözik, így Kellernek nem csupán a helyiek elől kell elmenekülnie, de a két bűnöző is egyre gyanakvóbban tekint rá.

Vendégszereplők:
- Dr. Carson Beckett (Paul McGillion)
- Neeva
- Jannik
- Bordal
- a település vezetője




Ezt a hírt már 3683 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

Forrás: GateWorld-hír
AG-fórum: Az 5. évad


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK