Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Harmadik film forgatása januárban?


 Szerző: MasCot Kategória: Általános Dátum: 2008.08.04


Christopher Judge (Teal`c) szerint, ha minden jól megy (tehát a Continuum filmből sok fogy, ami mostmár gyakorlatilag garantált), akkor a stáb 2009. januárban fogja elkezdeni a 3. DVD-film forgatását.
"Nem szeretnék semmi fontosat elkotyogni, de mifelénk az az információ terjeng, hogy esetleg januárban kezdenénk el forgatni." - mondta Judge egy interjúban, majd nevetve hozzátette: - "És mivel ezt most elmondtam, valószínűleg elvesztettem a lehetőséget, hogy benne legyek!"

A Continuum-ot 15 nap alatt forgatták (egy duplaepizódnyi időt igényelt), tehát a vizuális effektek és a reklámkampány vették el a legtöbb időt, vagyis a 3. film 2010. körül kerülne ki a DVD-piacra. (A lehetséges történet, illetve a történetről apróbb információk a lenti linkekről érhetők el. Spoilerek!)

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az MGM 2 SG-1 filmet, illetve a Csillagkapu Univerzum sorozatot akarja útjára indítani, de Joseph Mallozzi producer szerint a Csillagkapu: Atlantisz 4. évada nagyon jól teljesít DVD-n, tehát az MGM valószínűleg a 2. sorozattól sem szabadulna meg könnyen.

Plusz emlékeztető, hogy a legelső SG-1 epizód, az Istenek Gyermekei: Felújított Változat a jelenlegi tervek szerint 2008. végén kerül majd forgalomba, valamint két CSK-1 tag, Dr. Daniel Jackson és Sam Carter ezredes a Csillagkapu: Atlantisz 5. évadában vendégszerepelni fognak.




Ezt a hírt már 3527 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

AG-hír: Újabb Csillagkapu filmötlet? (spoilerek!)
AG-fórum: Csillagkapu DVD-filmek
AG-hír: A Csillagkapu jövője


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK