Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

O´Neill a harmadik SG filmben?


 Szerző: Platschu Kategória: Szereplők és karakterek Dátum: 2008.05.12


Brad Wright arról beszélt, hogy mennyire szeretné Richard Dean Andersont szerepeltetni a következő DVD filmben, mivel szerinte Jack O'Neillra szükség van.
RDA több szereplési lehetőséget kapott már a Continuum című filmben is, de Brad Wright szerint nem az volt az utolsó. A harmadik film ugyanis Jack centrikus történet lehetne, s igyekeznének minnél több régi főszereplőt anyagilag és új munkájuk miatt megnyerni. A főszereplők ugyanis az SG óta a saját terveiket szövögetik. Amanda Tapping a Sanctuary című sorozatban játszik, Ben Browder egy modern Odüsszeia történet forgatókönyvét írja, Michael Shanks és Christopher Judge a közös Rage of Angels sorozatát próbálják összehozni.

"Ők nagyon tehetséges emberek. S lehet nem lesznek elérhetők, amikor telefonon hívjuk őket, hogy a következő filmet forgassuk. Ez megtörténhet. De tudjátok mit? Nagyon jól érezték magukat, amikor jöttek és nagyon jól szórakoztunk a Continuum forgatása alatt is. Lehetséges, hogy mindegyiket összehívjuk? Nos, ez elég  valószínűtlen a kalkulációk miatt. De megmozgatok mennyet és földet, hogy megszerezzem őket, ha tehetem. Úgy gondolom Jack, Sam, Daniel és Teal'c, s bizonyos fokig Mitchell és Landry az SG-1 összetétele, akik miatt a rajongók dühösek lennének rám, ha kihagynám őket."




Ezt a hírt már 4154 alkalommal olvasták.



 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK