Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Késhet a harmadik DVD-film


 Szerző: Mascot Kategória: Általános Dátum: 2007.11.19


Michael Shanks (Dr. Daniel Jackson) tegnapelőtt a Creation Burbank Convention-ön arról informálta a közönséget, hogy Brad Wright egyelőre nem folytathatja a harmadik `SG-1` film írását az Amerikai Írószövetség (WGA) sztrájkja miatt.

Wright előadta a sztoriötletét az MGM stúdiónak, de tovább nem mehetett: ugyanis (bár kanadai születésű) a korábbi amerikai munkái miatt tagja a WGA-nak, tehát kötelezve van a sztrájk segítésére. Ugyanez igaz Robert C. Cooperre is. Mindketten megmaradhatnak producerként a Csillagkapunál, azonban nem írhatnak forgatókönyveket. Két megoldás lehetséges: vagy Wright megkér valaki mást, hogy megírja a film szkriptjét, vagy kivárja a sztrájk végét.

Azt nem tudni, hogy ez mennyire befolyásolja a harmadik Csillagkapu-sorozat, a `Stargate Universe` munkálatait (Wright egy hete adta le a sorozat koncepcióját a SciFi csatornának), azt azonban igen, hogy a "Csillagkapu: Atlantiszét" nem, ugyanis ott Carl Binder-en kívül az írók nem a WGA, hanem a kanadai szövetség tagjai.

Shanks azt is megemlítette, hogy az `Atlantisz` egyik producere, Joseph Mallozzi megkérte őt, hogy szerepeljen 1-2 epizód erejéig az 5. évadban. A színész igent mondott, feltéve, ha a karaktere ezúttal nem fog meghalni (ugyanis Dr. Jackson már számtalanszor meghalt az "SG-1" alatt).




Ezt a hírt már 3126 alkalommal olvasták.



 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK