Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Bemutatkozik: Dr. Jennifer Keller


 Szerző: Sokaris Kategória: Szereplők és karakterek Dátum: 2007.09.11


Carl Binder kapta meg a lehetőséget, hogy megalapozza Dr. Keller karakterét, akit a Csillagkapu Atlantisz negyedik évadában jobban is megismerünk majd...
Gyengébb spoiler-ek következnek!

Jewel Staite, az ismert színésznő a Csillagkapu Atlantisz negyedik évadában Dr. Jennifer Keller-ként, az új főorvos szerepében csatlakozik az expedícióhoz. De kicsoda valójában Jennifer? A GateWorld nemrégiben beszélgetett Carl Binder-rel, akinek a negyedik évados „Missing” epizódban lehetősége nyílt arra, hogy jobban bemutassa nekünk az új karaktert.

„A „Missing” egy újabb akció-központú epizód lesz, de egyben egy karakter-központú is, mert Teyla és Keller egy bolygón ragadnak. Olyan lesz ez, mint egy Lost epizód. Együtt kell szembenézniük az őket üldöző ellenséggel.”

„Keller még új a sorozatban, karakterét csak a harmadik évad végén mutatták be. Az „Adrift”-ben, a „Lifeline”-ban és a „Doppelganger”-ben ismét viszontlátjuk őt és lehetőségünk lesz jobban megismerni a karaktert, hogy honnan jött, egyáltalán kicsoda és milyen ember valójában. A legizgalmasabb az egészben az, hogy itt a karaktert egy másik szereplő – ebben az esetben Teyla – mellé helyezve nyílik lehetőségünk jobban megismerni.”

Az epizódban Dr. Keller csatlakozik Teyla-hoz, aki látogatást tesz New Athos-on, ahová az Ősök a „The Return”-ben a népét átköltöztették Atlantisz bolygójáról. Az athosiakat azonban nem találják sehol és hamar nekik is menekülőre kell fogniuk a New Athos erdeiben élő primitív harcosok fenyegetése miatt.

„Keller egy kisvárosi lány, számára teljesen idegen, hogy egy erdős bolygón vadásszanak rá. Ezzel szemben Teyla harcos, aki teljesen otthon van az ilyen környezetben. Épp emiatt a kettősség miatt lesz érdekes az epizód.”

Keller-t a harmadik évad utolsó epizódjában, a „First Strike”-ban ismertük meg, de mivel a „Missing” lesz az első olyan rész, amely kimondottan Keller karakterére fókuszál, ezért Binder-é volt a szerencsés feladat, hogy az új szereplő hátterét érintő legfontosabb elemeket helyére tegye.

„Egyedüli gyerek volt a családban? Honnan származik? Melyik városból?”... Ilyen kérdésekkel kezdtük megközelíteni a karaktert, de legtöbbet keresztnevén töprengtünk. Rengeteg lehetőséget végiggondoltunk. Lényegében azért csak simán Dr. Keller-ként ismerte meg őt először mindenki, mert még nem volt tiszta mi lesz a keresztneve. Minden sorozatnál úgy kell gondolkodni, hogy először engedélyeztetni kell, hogy egy adott nevet használni lehessen. Eredetileg Stephanie Keller lett volna. Jó hosszú listánk volt a potenciális nevekről. Natalie is szóba került. Végül sem a Stephanie-t, sem a Natalie-t nem hagyták jóvá. A végén kilyukadtunk a Jennifer-nél. Így lett hát Jennifer Keller.

„Főként ilyen kérdések kerültek elő karakterét illetően és persze az, hogy alapjában véve milyen ember is valójában. Mitől fél? Olyan lány, aki hazájában is sokat járt az erdőkben? Vagy éppen ellenkezőleg egyáltalán nem? Inkább városi lány? Ezeket mind át kellett gondolni, legalábbis én ezeket szerettem volna először végigvenni és szerencsémre mindenki más is egyetértett ezzel. Senki sem ellenkezett semmiben, amit a karakter számára elképzeltem.”

A „Missing”-et előreláthatólag november 9-én, az Atlantisz negyedik évadának hetedik epizódjaként mutatja majd be a SciFi Channel.




Ezt a hírt már 3503 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

GateWorld - Binder gives life to Dr. Keller
Fórum - Csillagkapu Atlantisz 4. évad


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK