Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Csillagkapu a San Diego Comic Con-on


 Szerző: Sokaris Kategória: Általános Dátum: 2007.07.12


A 2007. július végén megrendezésre kerülő San Diego Comic Con-on a Csillagkapu franchise két témában is képviselteti majd magát. A találkozó július 25-én, szerdán az Előzetesek Éjszakájával indít, majd a nyitóprogramot követően július 29-éig, vasárnapig, egész napos programokkal várja a látogatókat...

Stargate: The Ark of Truth
[Csillagkapu: Az Igazság Ládája]

Július 27, péntek - 12:15 – 13:15: Csillagkapu: A Film

Már majdnem egy hónap telt el azóta, hogy a leghosszabb ideig futó science fiction sorozat, a Csillagkapu utolsó epizódja is levetítésre került. A CSK-1 azonban máris egy új veszélyes küldetésre indul – hogy visszaszerezze az Igazság Ládáját, abban a reményben, hogy a benne rejlő erők segítségével az ősi szerkezet segíthet a Tejútrendszerben megszüntetni az Ori elnyomást. Eddig még sohasem látott jeleneteket tekinthet meg a közönség a DVD-re készülő filmből, melyet egy kapcsolódó kérdések-és-válaszok fórum követ majd. A résztvevők között lesz többek között Ben Browder [Cameron Mitchell alezredes], Amanda Tapping [Samantha Carter], Michael Shanks [Daniel Jackson], Christopher Judge [Teal’c] és Robert Cooper producer-rendező.

Csillagkapu Atlantisz

Július 27, péntek - 13:15 – 14:15: Csillagkapu Atlantisz

A Csillagkapu franchise a jövőben is jelen lesz a SciFi csatornán, hiszen hamarosan útjára indul az Atlantisz 4. évada, immáron Amanda Tapping-el, a Csillagkapu univerzum egyik legkedveltebb karakterével kiegészülve, aki elutazik a Pegazus galaxisba, hogy újra a televíziózás legkedveltebb asztrofizikusának, Samantha Carter alezredesnek a bőrébe bújhasson. Ettől az évtől kezdve az Atlantisz veszi át a Csillagkapu franchise vezérszerepét és többek között olyan új elemek hatják majd át az új évadot, mint egy új erős faj megjelenése, új szereplők megismerése és néhány szeretett barát elvesztése. Amanda Tapping-en kívül a találkozón jelen lesz David Hewlett [Dr. Rodney McKay], Joe Mallozzi [producer-író], Nora O’Brien [SciFi], Charlie Cohen [MGM Studios] és Robert Cooper producer-rendező. A beszélgetést Gary Jones [Walter Harriman törzsőrmester] fogja vezetni.



Ezt a hírt már 2755 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

Comic-Con 2007 részletes program


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK