Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Csillagkapu - A sorozat egy csomagban


 Szerző: Sokaris Kategória: Merchandise Dátum: 2007.07.10


Az MGM és a FOX idén, október 9-én tervezi megjelentetni a Csillagkapu mind a 10 évadját egy csomagban, mindezt 54 DVD-n és a 300 dolláros ár mellett...

Azon Csillagkapu rajongóknak, akik DVD-n is magukénak szeretnék tudni a sorozatot – vagy akik teljessé szeretnék tenni gyűjteményüket –, számukra nemsokára megadatik a lehetőség. Az MGM és a FOX egy teljes gyűjtemény formájában egyben kiadja a Csillagkapu eddigi 10 évadját, mindezt elképesztő áron. A TVShowsOnDVD.com híre szerint – amelyet a GateWorld is megerősített –, a Stargate SG-1: The Complete Series [Csillagkapu: A Teljes Gyűjtemény] néven megjelenő csomag idén október 9-én fog a boltokba kerülni.

A kiadás tehát a 10. évad július 24-ei kiadását követi majd és összesen 54 lemezt tartalmaz– ez 5 lemez/évadot jelent a TV-ben eddig leghosszabban futott sci-fi sorozattól, ezen felül a sorozat epizódjaihoz jár még négy teljesen új, bónusz anyagokat tartalmazó lemez is.

A csomag egy különleges gyűjtőknek szánt csomagolásban érkezik majd, 299.98 USA dolláros áron, ami évadonként 30 dollárt jelent – ebbe nem beleszámítva az extra anyagokat. Mint általában, most is várható, hogy néhány viszonteladó további kedvezményekkel ezen ár alatt is árulja majd a kiadványt.

Részletes információt még nem tették közzé arról, hogy egész pontosan mi mindent fog tartalmazni ez az 54 lemez, de a FOX a GateWorld-nek elárulta, hogy remélik, hogy minden a SciFi Channel által az elmúlt években készített bónusz anyagot rá tudnak majd tenni a DVD-kre (beleértve a nemrégiben elkészített Stargate SG-1: True Science-t is), csakúgy mint rengeteg új, eddig még soha nem látott tartalmat is.

Az az 50 lemez, amin maga a sorozat epizódjai lesznek megtalálhatók, valószínűleg azok eredeti kiadásakor rátett tartalommal jelennek majd meg. Hamarosan további információkkal is szolgálunk, amint a kiadást hivatalosan is megerősítik.




Ezt a hírt már 5314 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

GateWorld hír a DVD megjelenésről
Fórum: SG DVD topic


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK