Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Új nyilatkozat a Stargate Universe-ről


 Szerző: Mascot Kategória: Universe Dátum: 2007.06.13


Robert C. Cooper az amerikai SciFi Channel Csillagkapu és Csillagkapu: Atlantisz sorozatainak producere a SciFi Wire-nek is megerősítette, hogy Csillagkapu Univerzum munkacímmel egy harmadik sorozaton munkálkodik.

A részleteket illetően szűkszavú maradt (a projektet még egyik hálózat sem vette meg, beleértve a SciFi Channel-t is), egy Vancouver-ben készült interjú során Cooper nyilatkozta, hogy "a sorozat jelenleg fejlesztés alatt áll. Most nem mondhatok sokat, csak annyit, hogy... ez nem Csillagkapu és nem Atlantisz lesz. Egy teljesen különálló harmadik darab. A sorozat azon mitológiai körből születik meg, amelyet már korábban megteremtettünk."

Cooper hozzátette, hogy a tervezett harmadik sorozat a jelenben fog játszódni. "Szerintünk ez nagyban hozzájárult a sorozatok sikeréhez, maga az elképzelés, hogy az események a jelenünkben, a mi időnkben zajlanak. Rólunk és a mai kor emberéről szólnak, mi szembesülünk olyan fantasztikus dolgokkal, mint a csillagkapuk, féregjáratok és a különféle idegen fajok. Ezen felül a sorozat szereplőiben van valami megfogható, amivel azonosulni lehet. Nem az emberi faj mondjuk úgy 500 év múlva való megszemélyesítését jelentik. A Csillagkapus Jack O`Neill [Richard Dean Anderson] olyan karakter, akivel tényleg bárki azonosulni tud, a fantasztikus elemekhez fűzött reakciói ugyanolyanok, mint amilyenek az utcán sétáló átlagemberé is lennének.

[Jelenlegi tervek szerint a sorozat 2008. őszén kerülne adásba.]


Fordítás: Sokaris




Ezt a hírt már 6464 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

AG Fórum - Stargate Universe
SciFi Wire.Com
AG hír - Hogy áll a haramdik sorozat?
AG hír - Stargate : Universe


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK