Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

SG: TCG - játszható béta, küldetésleírás


 Szerző: Platschu Kategória: Merchandise Dátum: 2007.03.22


A kártyajáték online változatának béta verziója már letölthető a hivatalos oldalról.

Üröm az örömben, hogy én magam is csak a regisztrációig jutottam el, mert a szerver egyenlőre még nem működik. Amennyiben valakinek mégis is sikerülne bejutnia, akkor ossza már meg velünk a fórumban a tapasztalait. A hibák bejelentésére ők maguk is létrehoztak egy saját fórumot.

Ezen kívül az oldalra kikerült egy hosszas leírás, hogy lehet majd a játékkal játszani és milyen funkciói vannak a programnak (pl. pakliösszeállítás, kényelmi funkciók), illetve a küldetéssekkel kapcsolatban egy rövid cikk is napvilágot látott:

Ismertető II. rész - Küldetések

A játékban a fő célod az lesz, hogy a kiválasztott csapatoddal beutazd a galaxist. A győzelemhez három út vezet, amely közül kettő a küldetésekre épül, éppen ezért kiemelten fontos, hogy azokat is jól válogasd össze a paklidba. A következőben áttekintjük, hogy egy küldetéslap hogyan néz ki (ld. mintakártya - Platschu).

Minden küldetéslapnak van neve és egy alcíme. Az egyik a célt jelöli, a másik a helyszínt. Ebben az esetben a Destroy battleship (Semmisítsd meg a csatahajót!), illetve az Apophis shipyard (Apófisz hajógyára). Minden egyes küldetés valamelyik képességet igényli (kultúra, tudomány, harc vagy találékonyság). Amikor összeállítod a paklid, akkor mindegyikhez tartozóból hármat-hármat kell kiválasztanod és így összesen 12 küldetéskártyából álló paklid lesz. Ebben az esetben a hajó megsemmisítéséhez 4 harc pontértékre van szükség, tehát legalább 2 karaktert a csapatból ki kell választanod, hogy ezt teljesíthesse.

A kép alatt hasonló szöveg olvasható, mint a karakterek lapjain. Ám itt nem idézet található, hanem a játékban egyszer használatos utasítás, amely a küldetés sikere vagy elvesztése esetén aktiválódik. Itt pl. megszabják, hogy ha a küldetést nem teljesítik egy kör alatt, mert a hőseid pontszáma nem elegendő, akkor az ellenfél 2 erőpontot kap, amelyet felhasználhat ellened még a saját köröd további küldetései alatt. Ha azonban sikerrel jársz, akkor megkapod a jobb felső sarokban lévő ékjelet és utána a kártyát egy játékos kártyája mellé helyezve bónuszt ad neki. Ha sikerül 7 ilyen jelet összegyújtened, akkor megnyerted a játékot. A győzelem másik módja, hogy megkapod a csillagkapuba írt tapasztalat pontszámot, aminek meg kell haladnia az ellenfeled kiindulási négy fős csapatának meglévő összesített pontszámát.

A lent lévő 1 S 170 felirat arra szolgál, hogy jelzi melyik kártyacsomagban szerepelt (SG-1 lesz az első). A betűjel a lap ritkasága, ami itt az S (starter), azaz kezdőcsomagra utal. Tehát ez a kártya sohasem lesz benne a kiegészítő csomagokban, hanem mindig a négy főszereplőnek megfelelő pakliban lesz megtalálható. A 170 pedig a lapnak a sorszáma. Várhatóan 48 féle küldetéslap lesz első körben, amelyeket az SG-1 különböző részei alapján állítottak össze.








Ezt a hírt már 3863 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

Béa változat letöltése kb. 60 MByte
Játékleírás lépésenként
Mintaküldetés - kép
AG fórum - SG:TCG
SG:TCG fórum - itt lehet a hibákat bejelenteni


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK