Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Listázás évadok szerint:
Mozifilm  1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  8. 
Atlantis 1. évad  Atlantis 2. évad


5x05 Red Sky (Vörös égbolt)

 Részletes tartalmi ismertető
 Információk az epizódról
 Képek
 Hozzáfűznivalód van?Egy asgard epizód - A nagysikerü "Star Trek : The Next Generation" és a "Star Trek: Voyager" írójától, Ron Wilkersontól. A CSK-1 meglátogat egy új világot, amelyen olyan emberek élnek, akik életmódjukban leginkább az Amish-okhoz hasonlítanak. Szerencsétlenül, a kapu aktiválása változást okoz a bolygó napjának sugárzásában. Így a bolygón létező összes élet hamarosan el fog pusztulni... Az asgardok, akik ennek a világnak a védelmezői, itt is távol maradnak valamilyen okból.

Hibák az epizódban:

#1

 Hiba típusa:

Általános

 Leírás:

Az epizódban keresztüljönnek K'Tau napján és amikor visszamennek, még ha kicsivel mellette halad is a féregjárat, akkor nem zavarja meg az idősíkokat az esetleges napkitörés?

  Kommentár:

Egyrészt nincsen mindig napkitörés és többször is oda-vissza a napon át haladtak (pl. nehézfém átküldése stb.). Másrészt ilyen indokkal a Földről sem lehetne a galaxis jelentős részét elérni a Nap zavarása miatt. Carter programot is írt a CSKP-ben ezek kivédésére, hiszen pár hónappal később a küldetés szempontjából a Föld kedvezőbb pozícióba kerül.Listázás évadok szerint:
Mozifilm  1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  8. 
Atlantis 1. évad  Atlantis 2. évad


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK