Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Listázás évadok szerint:
Mozifilm  1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  8. 
Atlantis 1. évad  Atlantis 2. évad


5x01 Enemies (Ellenségek)

 Részletes tartalmi ismertető
 Információk az epizódról
 Képek
 Hozzáfűznivalód van?A CSK-1 csapata, lopott Goa'uld anyahajójukkal megérkezett egy a Tejútrendszertől több mint 4 millió fényévnyi távolságra lévő galaxisba. Röviddel ezután megérkezik Apófisz anyahajója, fedélzetén Teal'ckel, akit botfegyverrel meglőttek és társai halottnak hiszik. Amikor Apófisz támadást indít, érkezik egy ismeretlen harmadik hajó. (2. rész)

Hibák az epizódban:

#1

 Hiba típusa:

Forgatás

 Leírás:

Az előző rész végén és ezen epizód elején mutatják, hogy Apófisz csatahajója a Kronoszé fölé kerül. Selmak és Apófisz társalgásakor azonban már megint messze vannak egymástól. A replikátorok vezette hajó feltűnésekor már közel kerülnek egymáshoz.

  Kommentár:

Biztos fel fog tűnni valakinek, hogy a lenti képekből kettő majdnem egyforma. Ez azért van, mert feltehetően ugyanazt a részletet vágták be a készítők költség megspórolása érdekében az előző epizód végére és ezen epizód Selmak és Apófisz közti beszélgetés utáni pillanataira.

  

  

#2

 Hiba típusa:

Cselekmény

 Leírás:

Ren'al megemlíti, hogy a Vorash rednszerben egy Goa'uld mentőkapszulát észleltek. Logikátlan, hogy egy ekkora flotta esetén miért nem kapott egy ha'takot vagy egy teltacot Tanith. Ugyanakkor, ha a robbanás előtt menekült el, mentőkapszulával, akkor hogyan úszhatta meg a közel fénysebességű szupernóvát?Listázás évadok szerint:
Mozifilm  1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  8. 
Atlantis 1. évad  Atlantis 2. évad


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK